Hotel Jazz al costat del Passeig de Gràcia a Barcelona

Web Oficial

El Passeig de Gràcia

Des de l'Hotel Jazz, al costat del Passeig de Gràcia, us convidem a descobrir els edificis més interessants de l'arquitectura modernista de Barcelona.

1 Hotel Jazz

Aquesta ruta servirà per a conèixer part de la ruta modernista de Barcelona. Aprox 1h 30min - 1h 45min.

2 Plaça Catalunya

És la més cèntrica i una de les més grans places de Barcelona. Té una superfície d'aprox 5 hectàrees i constitueix el punt d'unió entre el nucli vell de la ciutat (Ciutat Vella) i l'Eixample. D'aquí parteixen importants vies de la ciutat com la Rambla, el passeig de Gràcia, la rambla de Catalunya o les rondes d'Universitat i de Sant Pere, i el carrer Pelai.
La plaça també destaca per les nombroses escultures d'importants artistes exposades al llarg del seu perímetre, entre les quals destaquen la Deessa de Josep Clarà i el Pastor de Pablo Gargallo, a més a més d'obres de Josep Llimona, Enrique Casanovas, etc., o el monument a Francesc Macià de Josep Maria Subirachs, obra molt més recent (1991).

3 Passeig de Gràcia

És la principal avinguda de Barcelona i una de las més famoses al món, degut a la seva importància turística, àrees comercials, de negocis i un gran aparador de destacades obres d'arquitectura modernista, com els edificis dels arquitectes: Antoni Gaudí i Lluís Domènech i Montaner.
A més a més, és el carrer de Barcelona que alberga un major número de tendes i marques de luxe, tant a nivell nacional i internacional, tals com: Armani, Burberry, Chanel, Cartier, Dolce & Gabbana, Escada, Gucci, Hermés, Loewe, Louis Vuiton, Valentino, Yves Saint Laurent, Tous,...

4 Casa Lleó i Morera

Els experts diuen que la Casa Lleó i Morera és un Palau de la Música a escala familiar. I si el Palau és considerat com l'edifici més modernista del món per la seva exuberància decorativa, l'esplendor artístic d'aquesta casa és també inqüestionable. Ambdues obres foren construïdes pel genial arquitecte Lluís Domènech i Montaner.

Construïda entre 1902 i 1906, la Casa Lleó i Morera és un exemple perfecte del modernisme català. Una visita obligada a Barcelona. Més informació a www.casalleomorera.com.

Horaris de visita: de dilluns a dissabte, consultar online les hores disponibles. Necessari reserva prèvia.

Com arribar-hi: Passeig de Gràcia, 35. Metro PASSEIG DE GRÀCIA L2, L3 i L4.

Reserveu la vostra estada a l'Hotel Jazz i obtindreu un 10% de descompte a la visita guiada de la Casa Lleó i Morera.

5 Casa Batlló

És un edifici obra de l'arquitecte Antoni Gaudí. Es tracta d'una remodelació integral d'un edifici prèviament existent al solar, obra d'Emili Sala Cortés. La Casa Batlló ha estat restaurada al 1970 i al 1999. Al 1984 s'instal·là l'il·luminació elèctrica de la façana i des de l'any 2005 la Casa Batlló forma part del Patrimoni de l'Humanitat per l'Unesco.

6 Casa Amatller

El segon edifici modernista més important del Passeig de Grácia, confrontant amb la Casa Batlló i la Casa Lleó Morera, construït per l'arquitecte Josep Puig i Cadafalch entre 1898 i 1900. Els tres edificis formen el que es coneix com La poma de la Discòrdia.
L'edifici fou un encàrrec del xocolater Antoni Amatller a Josep Puig que va idear una forma de palau gòtic urbà, amb una façana plana, un pati central i una escala que dóna accés a les habitacions principals.

7 La Pedrera

La Casa Milà, coneguda popularment com La Pedrera, és obra de l'arquitecte Antoni Gaudí i fou construïda entre els anys 1906 i 1910. La casa fou edificada per encàrrec del matrimoni Pere Milà i Camps i Roser Segimon i Artells. Gaudí comptà amb la col·laboració dels seus ajudants Domènec Sugrañes i Josep Canaleta, així com del constructor Josep Bayó i Font.
La Casa Milà fou declarada Monument Históric-Artístic de Caràcter Nacional el 1969, i al 1984 l'Unesco la va incloure dins del llistat Patrimoni de l'Humanitat.

Reserves Online

--:--:--
NN

: HB-004227

Website by TravelCLICK Digital Agency