Hotel Jazz al costat de Les Rambles de Barcelona

Web Oficial

Les Rambles i el Port Vell

L'Hotel Jazz al costat de Les Rambles us presenta una ruta a peu per descobrir la Plaça Reial i el Port Vell de Barcelona.

1 Hotel Jazz

Aquesta ruta servirà per a conèixer part del front marítim de Barcelona. Aprox 1h 30min - 1h 45min.

2 Plaça Catalunya

És la més cèntrica i una de les més grans places de Barcelona. Té una superfície d'aprox 5 hectàrees i constitueix el punt d'unió entre el nucli vell de la ciutat (Ciutat Vella) i l'Eixample. D'aquí parteixen importants vies de la ciutat com la Rambla, el passeig de Gràcia, la rambla de Catalunya o les rondes d'Universitat i de Sant Pere, i el carrer Pelai.
La plaça també destaca per les nombroses escultures d'importants artistes exposades al llarg del seu perímetre, entre les quals destaquen la Deessa de Josep Clarà i el Pastor de Pablo Gargallo, a més a més d'obres de Josep Llimona, Enrique Casanovas, etc., o el monument a Francesc Macià de Josep Maria Subirachs, obra molt més recent (1991).

3 Les Rambles

És el més emblemàtic passeig de Barcelona, té com inici la Plaça de Catalunya fins el port antic (Port Vell). Els diferents trams reben els següents noms: Rambla de Canaletes, Rambla dels Estudis, Rambla de Sant Josep, Rambla dels Caputxins i Rambla de Santa Mònica.
En aquesta gran avinguda trobem: quioscos de premsa, flors, actors de carrer, cafeteries, restaurants i comerços.

4 Mercat de la Boquería

És el major mercat d'Espanya. Els productes que ofereix són de primera qualitat: peix fresc i marisc; pesca salada i conserves; carnisseria; aus, caça, i ous; fruita i verdura; herboristeria i dietètica; llegums i cereals; queviures, forn de pa i restaurants, congelats, especialitats, cansaladeria i embotits, etc.
Va néixer com un mercat ambulant, situat a la Rambla de Barcelona, lloc idoni per a la comercialització de queviures, dedicació que no era nova, ja que des de principis del s.XII el lloc havia estat ocupat per taules de carn i altres productes.

5 El Liceu

És el teatre en actiu més antic i prestigiós de Barcelona, especialment com teatre d'òpera, entre els que és considerat un dels més importants d'arreu deñ món. Ha estat escenari, des de fa més de 150 años, de les més prestigioses obres, interpretades pels millors cantants del món. Durant dècades, ha estat símbol i punt de trobada de l'aristocràcia i burguesia catalanes.

6 Plaça Reial

És una plaça pública de format quadrangular al costat de La Rambla i està situada al Barri Gòtic de Barcelona. La plaça està tancada pels quatre costats per magnífics edificis neoclàssics, sent originària de mitjans del segle XIX, es va dissenyar i construir seguint el projecte de Daniel Molina. Hi ha dues fanals molt originals que són una de les primeres creacions de Gaudí.
És un important lloc de reunió especialment per la nit donat als seus múltiples bars i restaurants.

7 Palau Güell

Dissenyat per Antoni Gaudí. El palau fou encarregat a Gaudí per Eusebi Güell, qui sentia una gran admiració per l'arquitecte i va financiar varies de les seves més conegudes obres. La construcció es va realitzar entre els anys 1886 i 1890.
Destaquen la riquesa arquitectònica i decorativa de la façana posterior, la planta subterrània i el terrat, a on 20 xemeneies magníficament decorades escolten la llanterna que il·lumina el saló de la planta noble.

8 Monument a Colom

Construïda en homenatge al descobridor Cristòfor Colom, està erigida a la plaça del Portal de la Pau, punt d'unió entre el sud de les Rambles i el passeig de Colom, enfront del port de Barcelona. A l'interior de la columna hi ha un ascensor que permet pujar fins la semiesfera situada sota els peus de l'estàtua, des d' on es divisa la ciutat.

9 Port Vell

És l'escala favorita de molts navegants atrets per l'encant de Barcelona i per les facilitats que ofereix aquesta moderna marina. Disposa de 410 amarratges en servei tot l'any per a iots de fins a 180 metres. Un port, una ciutat i una antiga història entre Barcelona i el mar.

Reserves Online

--:--:--
NN

: HB-004227

Website by TravelCLICK Digital Agency