Hotel Jazz a Plaça Catalunya i Passeig de Gràcia

Web Oficial

Ubicació

Hotel Jazz

Pelai, 3 - 08001 Barcelona. ESPANYA
Tel: +34 93.552.96.96 - Fax: +34 93.552.96.97
email: jazz@nnhotels.com

L'Hotel Jazz es troba al costat de la Plaça Catalunya, al carrer Pelai, 3. El Barri Gòtic de Barcelona i la Catedral, Les Rambles de Barcelona, el Raval o el Mercat de la Boqueria son visites obligades.

Tot passejant des de l'Hotel Jazz podem arribar al Passeig de Gràcia per visitar les seves obres modernistes, com la Casa Batlló, La Pedrera, la Casa Mestres o la Casa Calvet. Baixant per Les Rambles trobarem el Gran Teatre del Liceu, i al Born hi tenim l'esglèsia de Santa Maria del Mar i el Museu Picasso. També podem fer un volt fins el Palau de la Música o la Universitat de Barcelona.

QR-Code

Totes les dades de l'Hotel Jazz al vostre telèfon!

Què és un QR-Code?

Ampliar el QR-Code

El codi QR (en anglès QR Code) és un codi de barres en 2 dimensions (codi matriu) que pot emmagatzemar fins a 7089 caràcters numèrics, 4296 caràcters alfanumèrics (contràriament al codi de barres "tradicional" que només pot emmagatzemar de 10 a 13 caràcters) o 2953 octets.Té l'avantatge de poder emmagatzemar moltes informacions tot i ser petit i ràpid d'escanejar. Així, les sigles "QR" deriven de "Quick Response" ja que el contingut pot ser desxifrat ràpidament.Accediu des del vostre telèfon mòbil o PDA a alguna de les següents pàgines i instaleu-vos  el programa lector de codis QR:

Més informació

Reserves Online

--:--:--
NN

: HB-004227

Website by TravelCLICK Digital Agency